Penyelesaian masalah Gastrik anda

pointing finger

ADAKAH ANDA SERING MENGALAMI MASALAH INI?

  • Angin dalam badan dan pedih ulu hati yang membuatkan anda rasa tidak selesa?
  • Lenguh-lenguh badan, perut tak selesa, mencucuk-cucuk di bahagian dada?
  • Saluran pernafasan menjadi sempit dan sukar untuk bernafas (sesak nafas).
  • Sentiasa rasa nak buang air besar tapi bila buang air besar, cuma keluar cairan sahaja ataupon najis berwarna hitam.
  • Kerap jeluak, sendawa, kembung perut dan kadang-kadang kencing berbuih
  • Kerap terjaga di tengah-tengah malam kerana perut tiba-tiba sakit yang teramat sangat.
  • Terasa amat lapar walaupun baru sahaja makan.
  • Berat badan menurun dan badan menjadi lemah.
  • Kadang-kadang terasa mual dan nak muntah.
  • Rasa hampir nak pengsan jika terlewat makan.
  • Terpaksa muntahkan kembali makanan supaya berasa lega akibat pedih hulu hati.
  • Perut rasa sebu dan sentiasa sakit bagai perut dicucuk-cucuk selama berhari-hari.

Gastrik, Pedih Ulu Hati, Gout dan Gastroesophageal Reflux Disease (GERD) memang menyiksakan bagi sesiapa sahaja yang mengalaminya. Ada yang mengalami gastrik yang agak kronik sehingga terpaksa meringkuk dan berbaring. Ada yang terpaksa bergantung kepada ubat hospital dengan kos rawatan yang tinggi setiap kali diserang masalah ini. Anda terpaksa mengambil cuti sakit berhari-hari, malahan ada yang berminggu. Bila dah terkena masalah ini maka ubat gastrik adalah perkara yang utama dicari bagi merawat gastrik yang amat menyiksakan ini…

Penyebab Gastrik..

Tahukah anda bahawa sel perut kita menghasilkan sejenis asid yang dinamakan asid hidroklorik. Fungsi asid ini adalah untuk mencerna makanan yang kita makan. Didalam usus kita pula, terdapat 1 sel yang menghasilkan lapisan mukosa yang menjadi pelindung daripada kesan asid tadi, iaitu asid hidroklorik. Asid ini mempunyai kesan yang agak kuat di dalam perut.
Pengeluaran asid hidroklorik ini hanya akan terjadi semasa kita makan. Fungsi utamanya ialah untuk mencernakan makanan yang kita makan.

Jadi macam mana gastrik berlaku?

Gastrik berlaku apabila berlakunya ketidakseimbangan antara kuantiti pengeluaran asid tersebut dengan kekuatan lapisan pertahan yang lemah (mukosa).

Punca Gastrik

Tahukah anda, salah satu faktor yang menyebabkan gastrik ini ialah bakteria H.pylori. Untuk meneutralkan bakteria tersebut dari menganggu perut anda, amalkan memakan makanan yang mengandungi probiotik seperti supplemen probiotik, makanan tradisional Indonesia yang dikenali sebagai tempe, yogurt dan juga makanan orang Korea seperti kimchi.

Izinkan saya kongsikan kepada anda satu “Formula Rahsia” yang telah diamalkan oleh lebih 50 ribu orang yang telah berjaya bebas 100% dari azab penderitaan, keperitan dan kesedihan yang selama ini mereka harungi disebabkan masalah Gastrik, Gerd, Pedih Ulu Hati, Sesak Nafas, Ulser & masalah Angin Dalam Badan.

Jika anda serius ingin tahu, pastikan anda berikan perhatian dan fokus sepenuhnya dan baca setiap ayat di laman ini kerana ada sesuatu yang bermanfaat untuk anda di akhir laman ini.

Memperkenalkan.....


Gel yang diperbuat dgn Formula Bioteknologi yg terdiri dari Herba Semulajadi dan mesra pengguna.
Merawat serta Melegakan Gastrik, Pedih Ulu Hati, Sesak Nafas & Masalah Angin dalam badan Seawal 10 MINIT

TERBUKTI BERKESAN!!

CARA PENGUNAAN

 Roll/sapukan Switch Gel di perut, dada, belakang dada atau ditempat yang sakit.
 Kesan kelegaan akan terasa seawal 10 minit dan angin yang tersumbat di dalam badan akan mula keluar dengan Pantas.  Terus gunakan Gel ini 1 atau 2 kali sehari sehingga benar2 sembuh. *Sekiranya anda berjaya sembuh sepenuhnya,tidak perlu teruskan lagi utk ambil Switch Gel.
  1. Minggu Pertama = Gunakan 3 kali sehari.
  2. Minggu Kedua = Gunakan 2 kali sehari.
  3. Minggu ketiga = Gunakan 1 kali sehari.
(Jika perlu) sapukan juga di bahagian belakang badan, sekiranya ada rasa bisa atau sengal di belakang badan.  Switch Gel juga boleh juga digunakan untuk sakit sendi, pening kepala & luka.  Switch Gel boleh digunakan pada semua peringkat umur kecuali kanak2 berumur 1 tahun ke bawah tidak digalakkan guna.  Boleh digunakan untuk ibu mengandung.  Tiada pantang larang utk gunakan Switch Gel, jalani kehidupan seperti biasa.

Betul ke SwitchGel ni berkesan?

​Kita ikhtiar untuk sembuh dari penyakit, yang penting jangan putus asa untuk mencari penawar bagi penyakit dengan izinNya.

Mungkin Switch Gel adalah penawar yang selama ini anda cari untuk sembuhkan penyakit anda dan alami.

Tak salah pun kita mencuba sesuatu yg belum pernah kita cuba.

Switch Gel telah bantu ribuan orang sembuh dari masalah Gastrik mereka.

Alhamdulillah setiap hari kami terima feedback positif dari mereka.

Dan saya harap juga Switch Gel ini dapat memberi kegembiraan kepada anda pula.

Boleh ke dengan hanya sapu luaran sahaja luka di dalam boleh sembuh?

Kami banyak terima soalan begini, jadi biar saya terangkan bagaimana Switch Gel bertindak merawat luka di dalam.

Switch Gel menggunakan Formula Bioteknologi di mana Gel ini sangat pantas meresap ke dalam tubuh anda selepas beberapa saat sahaja anda sapukan di badan.

Gel ini akan bertindak meresap ke dalam badan bagi melegakan dan merawat luka di dalam.

Jika Gel ini digunakan untuk jangka masa panjang ianya dapat menyembuhkan luka di dalam dan selesaikan masalah gastrik anda.

Kenapa Switch Gel untuk kegunaan luar?

Kami nak pastikan supaya semua orang boleh gunakan Switch Gel ini, kerana ada sesetengah org takut untuk makan ubat sebarangan kerana risau nanti ada kesan sampingan dan jika salah makan ubat.

Kandungan Switch Gel – FORMULA BIOTEKNOLOGI

Kandungan Switch Gel berasaskan herba semulajadi dan kandungan dijamin 100% selamat, halal dan boleh dibawa solat.

Switch Gel menggunakan Formula Bioteknologi di mana Gel ini sangat pantas meresap ke dalam tubuh badan selepas beberapa saat sahaja anda sapukan di badan.

BUAH PALA

  • Baik untuk kegunaan luar seperti sakit kepala dan sakit perut
  • Baik untuk kekuatan minda, sakit kepala, masalah bau mulut, gatal-gatal dan menghilangkan jeragat.
  • mengubati sakit-sakit sendi.
  • Melegakan masalah kembung dan senak perut, sembelit, cirit birit sakit kepala, selsema, disengat serangga dan lenguh-lenguh sendi.
  • Menghilangkan rasa loya, pening-pening atau tanda-tanda lain yang berkaitan dengan pitam.

MINYAK ZAITUN

  • Gastrik: Dibaca ayat syifa’ dan diminum sesudu satu jam sebelum makan apa-apa.
  • Untuk awet muda, anti penuaan dan menyerikan wajah: Disapu di wajah sebelum tidur.
  • Untuk mengatasi masalah kulit muka berjerawat, parut atau melecur. Sapu pada jerawat dan parut.
  • Untuk pesakit lutut, athritis dan sendi-sendi yang sakit: Diletakkan di kapas lalu dibalut pada lutut (atau mana-mana anggota atau sendi yang sengal) sebelum tidur.

TEA TREE OIL

  • Sifat nyah-kuman berupaya menyembuhkan jerawat tanpa rasa sakit dlm masa yg singkat.
  • Mengurangkan alahan / radang / iritasi pd kulit, sesuai utk penderita resdung.
  • Sifat anti-bakteria mampu merawat penyakit kudis & gatal-gatal.
  • Memulih kulit terbakar, luka & gigitan serangga.
  • Membantu melegakan masalah eczema, psoriasis & kulit kering.
  • Mengelak dari merebaknya jangkitan kuman.
  • Membantu melanjutkan jangkahayat produk kecantikan organik homemade.

MINYAK KELAPA

  • Memberi keseimbangan kimia semulajadi kulit.
  • Melembutkan kulit dan membantu daripada kulit menjadi kering dan bersisik.
  • Mengelak kedutan (wrinkles), kulit menggelebeh (sagging skin), dan berbintik (age spots).

PUDINA

  • Nyah angin dalam badan
  • Pudina melegakan kekejangan dibahagian peranakan, dengan ini ia dapat membantu kitaran haid.
  • Membantu kepada mereka yang menderita pelbagai penyakit penafasan seperti selsama, hidung berair, paru paru dan sebagainya
  • Anti-inflammatory dan anti-viral, kerana ini dikatakan pudina bolih digunakan bagi membasmi bakteria.

GARAM BUKIT

  • Menyumbang tenaga semulajadi yang tersimpan dalam struktur hablur garam dan tubuh dapat menggunakannya selama 24 jam.
  • Membantu memperseimbang kealkalian / keasidan dalam tubuh dan meneutralkan tekanan darah.
  • Membantu melarutkan dan menyah mendapan yang boleh mengakibatkan pembentukan “batu” dan pelbagai jenis rheumatisme seperti arthritis, batu hempedu dan batu karang.
  • Membantu meredakan rasa ketagihan. Ketagihan gula dan alkohol hilang sebaik sahaja pengambilan awal larutan tepu garam bukit tulen.

Proses Penghasilan Switch Gel

Proses penghasilan Switch Gel sangat teliti, Sepenuhnya bahan Herba Semulajadi.
Lab-2
Kualiti Switch Gel sangat di Utamakan
Mesra solat, Tiada bahan kimia, Halalan Toyyiban

Switch Gel selamat untuk digunakan dan mendapat kelulusan (KKM)

NO. KKM: NOT170900840K​

Lebih 50,031 orang telah mencuba dan berjaya sembuh sepenuhnya dengan pantas. ratusan testimoni kami sudah terima & hampir setiap hari kami terima feedback postif dari pengguna Switch Gel.

Cik Ainul, Sarawak
FB : Ainul Fatihah

“Alhamdulillah, sy pon dah takda dah sakit pedih ulu hati seperti sy lalui hari2 dulu, sebulan lebih ni saya dah tak derita sakit tu. syukur sgt2.

Selama hampir 7 bulan sy menghidap sampai berat sy turun, tak lalu makan disebabkan Gerd.

Dah tak perlu lagi telan ubat2, Nauzubillah, mintak di jauhkan sakit ni dtg lagi, sakit dtg dari Allah, sembuh pon dari Allah.

Cuma Switch Gel ni asbabnya sahaja, ini testi jujur, serta syukur dari saya, sy harap bisnes encik dimurahkan rezeki.

Switch Gel mmg terbaik, sy mmg sgt2 rekomen. dah tak perlu jumpa pakar lagi, dah tak perlu cucuk2 lg dan makan ubat.

Mmg terbaik. Alhamdulillah, Terima kasih banyak2.​”

AMEER, SUBANG, SELANGOR

“Switch Gel ni kawan saya yg bagi tahu,saya dah cuba macam-macam ubat,ubat makan la ubat minum la semua saya dah cuba tapi masih tak jalan,lepas je saya cuba Switch Gel ni mmg betul cakap kawan saya dlm 10 minit je dah boleh rasa lega sakit tu. mmg cepat gila​.”

Wak Idris, Klang

“Alhamdulillah bagus switch gel ni, hari ni dah boleh keluar Hospital.”

Apa komen pengguna Switch Gel

Ramai yang telah berjaya merawat masalah Gastrik Pedih ulu hati, Sesak nafas & Angin dalam badan menggunakan Switch Gel.

Adakah anda ingin menjadi salah seorang dari mereka?

Bertindak SEKARANG
Jangan biarkan masalah anda makin PARAH !

Ya! Sekarang saya sudah yakin dan percaya Switch Gel mampu menyelesaikan masalah saya. Jadi,saya nak order sekarang.

Close Menu