PENAFIAN (Disclaimer)

  1. https://www.laariz.com/switchgel/ bukanlah laman web rasmi Gorgeous Shine Resources. Laman web ini dibangunkan oleh Syarikat Laariz Avenue Enterprise bagi tujuan mempromosikan produk SWITCH GEL. Admin laman web ini iaitu En. Haizat Din adalah pegedar bebas sah produk Switch Gel.
  2. Segala maklumat yang terdapat dalam laman web ini adalah untuk tujuan pendidikan dan komunikasi sahaja. Justeru itu, ia tidak boleh ditafsirkan sebagai panduan dan nasihat perubatan peribadi.
  3. Laariz Avenue Enterprise melalui Laariz Switch Gel tidak memberi apa-apa jaminan pada ketepatan, kesempurnaan, fungsi, kegunaan atau jaminan lain kepada kandungan produk yang terdapat dalam laman web ini.
  4. Semua keterangan-keterangan tentang produk yang dinyatakan di dalam LaarizSwitch Gel adalah mengikut pengetahun, pengalaman, pembacaan dan testimoni daripada pelanggan atau pengguna-pengguna produk Switch Gel yang sedia ada. Jika anda membelinya, ia adalah sepenuhnya di atas keputusan yang anda buat. Justeru, setiap kesan selepas penggunaan produk Switch Gel adalah berbeza antara pengguna ke pengguna yang lain mengikut keadaan dan kesihatan setiap pengguna.
  5. Anda adalah disyorkan untuk merujuk kepada nasihat doktor terlebih dahulu untuk memastikan samada produk ini bersesuaian dengan sejarah dan keputusan terkini keadaan kesihatan anda.
  6. Keputusan doktor yang merawat anda haruslah diberi keutamaan berbanding cadangan pengambilan produk yang dinyatakan di laman web ini kerana doktor anda lebih arif tentang latar belakang kesihatan anda.
  7. Kami tidak menjamin bahawa semua maklumat berkaitan produk samada keterangan produk atau artikel pada blog akan memberikan hasil seperti mana yang dinyatakan kerana ia bergantung pada faktor kesihatan anda yang mempengaruhi kesannya.
  8. Sebarang penggunaan maklumat di dalam laman web ini bagi tujuan promosi adalah dibenarkan sekiranya mendapat kebenaran dari admin laman web ini.

Tarikh Kemaskini: 25hb Julai 2018

Close Menu